Siguranță
Siguranță

Calitatea înaltă a ambalajului asigură utilizarea lui în contactul direct cu produsele alimentare. Certificat în Europa și Moldova.

Unicitatea
Unicitatea

Datorită tehnologiei unice, ambalajul este cel mai bun din segmentul ambalajelor alimentare din Europa și Moldova.

Multifuncțional
Multifuncțional

Ambalajul poate fi folosit pentru diverse produse: carne, pește, fructe de mare, alimente congelate, biscuiți, dulciuri, produse de panificație.

Ecologic
Ecologic

Ambalajul nu prezintă o amenințare pentru sănătatea umană și nu poluează mediul. Biodegradabil și reciclabil.

Categorii de produse

Personalizarea ambalajului

Бумажные пакеты из крафт бумаги в Молдове

Personalizarea ambalajului – succesul mărcii Dvs.!

Ambalajul arată personalitatea, valorile și avantajele mărcii Dvs. Este un mijloc strategic important în crearea imaginii pozitive a produsului Dvs.

Ambalajul de la KAM’s cu imprimarea logotipului Dvs., motivează creșterea vînzărilor și sporește popularitatea mărcii Dvs.

Pungi si ambalaje din hartie kraft in Moldova

 

Pungile din hartie in Moldova devin din ce in ce mai populare, nu numai in randul tinerilor, ci si in randul persoanelor in varsta.  Poluarea zi de zi a mediului inconjurator pe planeta castiga un impuls catastrofal. Prin urmare au inceput sa se realizeze cercetari de multi ani pentru a gasi solutiile minime in rezolvarea acestei probleme.

In rezultat compania nostra a inceput sa produca un astfel de produs de calitate ca pungi din hartie kraft. In primul rand, astfel de ambalaje din hartie kraft din celuloza sunt frumoase si sigure pentru sanatatea umana si, in al doilea rind, astfel de ambalaje nu polueaza mediul inconjurator.

Daca dvs. conduceti o afacere care este legata de vanzarea si producerea produselor alimentare, atunci va recomandam sa cumparati pungi de hartie in Chisinau de la compania noastra. Noi nu lucram primul an pe piata si cunoastem toate amanuntele, propunem doar cele mai bune produse clientilor nostri, care poate fi prezentata pe piata.

Echipa noastra doreste ca ambalajele din hartie la comanda sa fie potrivite pentru toate produsele. Dorim sa spunem ca astfel putem avea grija de lumea din jurul nostru, folosind produse ecologice in productia de hartie pentru ambalare.

Sa  comandati ambalaje din hartie pentru produse in Moldova puteti pe site-ul nostru, lasand o comanda online sau sunand la numarul de telefon afisat pe site. Va vom oferi ambalaje de calitate si pachete pentru produsele dvs. pentru a colabora cu noi in mod continuu.

5 motive pentru a ne alege

Suntem primii

care au introdus pe piața Republicii Moldova ambalaj unic de înaltă calitate

Calitatea

ambalajul este destinat pentru produsele alimentare și corespunde standardelor europene și moldovenești.

Tehnologie inovatoare

tehnologia Ideabrill și Oleane este unică în sectorul său, implementată de cei mai buni experți în acest domeniu

Grijă faţă de clienţi

echipa noastră este foarte atentă la necesitățile clienților săi, îndeplinind sarcinile eficient și la timp

Abordare individuală

colaborarea noastră este bazată pe necesitățile și dorințele clientului

Partenerii noștri

Instagram.