Siguranță
Siguranță

Calitatea înaltă a ambalajului asigură utilizarea lui în contactul direct cu produsele alimentare. Certificat în Europa și Moldova.

Unicitatea
Unicitatea

Datorită tehnologiei unice, ambalajul este cel mai bun din segmentul ambalajelor alimentare din Europa și Moldova.

Multifuncțional
Multifuncțional

Ambalajul poate fi folosit pentru diverse produse: carne, pește, fructe de mare, alimente congelate, biscuiți, dulciuri, produse de panificație.

Ecologic
Ecologic

Ambalajul nu prezintă o amenințare pentru sănătatea umană și nu poluează mediul. Biodegradabil și reciclabil.

Categorii de produse

Personalizarea ambalajului

Бумажные пакеты из крафт бумаги в Молдове

Personalizarea ambalajului – succesul mărcii Dvs.!

Ambalajul arată personalitatea, valorile și avantajele mărcii Dvs. Este un mijloc strategic important în crearea imaginii pozitive a produsului Dvs.

Ambalajul de la KAM’s cu imprimarea logotipului Dvs., motivează creșterea vînzărilor și sporește popularitatea mărcii Dvs.

Pungi de hartie si ambalaje din hartie in Moldova

Pungi de hartie pentru produse alimentare in Chisinau devin din ce in ce mai populare, nu numai in randul tinerilor, ci si in randul persoanelor in varsta. Poluarea zi de zi a mediului inconjurator pe planeta castiga un impuls catastrofic. Prin urmare, au inceput sa se realizeze cercetari de multi ani pentru a gasi solutie minima in rezolvarea acestei probleme.

In rezultat cu toate acestea, in tara nostra au inceput sa foloseasca pentru ambalare astfel de pungi din hartie. In primul rand, cind produse alimentare sunt amabalate in asa productie, facuta din hartie kraft celuloza, asta este frumos si sigur pentru sanatatea umana. In al doilea rind, aceste ambalaje de hartie in Moldova nu polueaza mediul inconjurator.

Daca dvs. conduceti o afacere care este legata de vanzarea si producerea produselor alimentare, atunci va recomandam sa cumparati ambalaje din hartie de la compania noastra. Noi nu lucram primul an pe piata si cunoastem toate amanuntele, propunem doar cele mai bune produse pentru clientii nostri cu preturi atractive, care poate fi prezentate pe piata moderna Republicii Moldova.

Utilizarea pungilor de hartie in ambalare pentru produse alimentare, are un efect benefic asupra protejarii mediului nostru impreună cu dvs.

De a comanda pungi din hartie in Chisinau pentru produse alimentare puteti pe site-ul nostru, lasand o comanda online sau sunand la numarul de telefon, care este afisat pe site. Noi oferim pungi de hartie kraft de calitate pentru productie voastra en-gros si cu pret mic. De aceea, ambalaje noastre unice se potrivesc la toate produse alimentare.

5 motive pentru a ne alege

Suntem primii

care au introdus pe piața Republicii Moldova ambalaj unic de înaltă calitate

Calitatea

ambalajul este destinat pentru produsele alimentare și corespunde standardelor europene și moldovenești.

Tehnologie inovatoare

tehnologia Ideabrill și Oleane este unică în sectorul său, implementată de cei mai buni experți în acest domeniu

Grijă faţă de clienţi

echipa noastră este foarte atentă la necesitățile clienților săi, îndeplinind sarcinile eficient și la timp

Abordare individuală

colaborarea noastră este bazată pe necesitățile și dorințele clientului

Partenerii noștri

Instagram.