Siguranță
Siguranță

Calitatea înaltă a ambalajului asigură utilizarea lui în contactul direct cu produsele alimentare. Certificat în Europa și Moldova.

Unicitatea
Unicitatea

Datorită tehnologiei unice, ambalajul este cel mai bun din segmentul ambalajelor alimentare din Europa și Moldova.

Multifuncțional
Multifuncțional

Ambalajul poate fi folosit pentru diverse produse: carne, pește, fructe de mare, alimente congelate, biscuiți, dulciuri, produse de panificație.

Ecologic
Ecologic

Ambalajul nu prezintă o amenințare pentru sănătatea umană și nu poluează mediul. Biodegradabil și reciclabil.

Categorii de produse

Personalizarea ambalajului

Personalizarea ambalajului – succesul mărcii Dvs.!

Ambalajul arată personalitatea, valorile și avantajele mărcii Dvs. Este un mijloc strategic important în crearea imaginii pozitive a produsului Dvs.

Ambalajul de la KAM’s cu imprimarea logotipului Dvs., motivează creșterea vînzărilor și sporește popularitatea mărcii Dvs.

Eco-ambalaj unic pentru produse in Moldova

 

Eco ambalaje pentru produse in Chisinau devin din ce in ce mai populare, nu numai in rindul tinerilor, ci si in rindul persoanelor in virsta.  Poluarea zi de zi a mediului inconjurator pe planeta cistiga un impuls catastrofal. Prin urmare au inceput sa se realizeze cercetari de multi ani pentru a gasi solutiile minime in rezolvarea acestei probleme.

In rezultat compania nostra a inceput sa produca un astfel de produs de calitate ca eco-ambalaj in Moldova. In primul rind, produsele de ambalare in astfel de ambalaje din hirtie kraft de celuloza sunt frumoase si sigure pentru sanatatea umana si, in al doilea rind, astfel de ambalaje nu polueaza mediul inconjurator.

Daca dvs. conduceti o afacere care este legat de vinzarea si producerea produselor de alimentare, atunci va recomandam de a cumpara ambalaje pentru produse in Chisinau la compania noastra. Noi nu lucram primul an pe piata si cunoastem toate amanuntele, propunem doar cele mai bune produse clientilor nosti, care poate fi prezentata pe piata.

Echipa noastra doreste ca ambalaje pentru produse alimentare la comanda sa fie potrivita pentru toate produsele. Dorim sa spunem ca astfel putem avea grija de lumea din jurul nostru, folosind produse ecologice in productia de hirtie pentru ambalare.

De a comanda ambalaje pentru produse in Moldova puteti pe site-ul nostru, lasind o comanda online sau sunind la numarul de telefon afisat pe site. Va vom oferi ambalaje de calitate si pachete pentru produsele dvs. pentru a colabora cu noi in mod continuu. Prin urmare, produsele noastre unice sunt potrivite pentru toate produsele alimentare, inclusiv carne proaspata, mezeluri, cascavaluri si produse de brutarie si panificatie.

5 motive pentru a ne alege

Suntem primii

care au introdus pe piața Republicii Moldova ambalaj unic de înaltă calitate

Calitatea

ambalajul este destinat pentru produsele alimentare și corespunde standardelor europene și moldovenești.

Tehnologie inovatoare

tehnologia Ideabrill și Oleane este unică în sectorul său, implementată de cei mai buni experți în acest domeniu

Grijă faţă de clienţi

echipa noastră este foarte atentă la necesitățile clienților săi, îndeplinind sarcinile eficient și la timp

Abordare individuală

colaborarea noastră este bazată pe necesitățile și dorințele clientului

Partenerii noștri

Instagram.